2008. augusztus 10., vasárnap

2008. augusztus 9. Integrál DAC SE - Pécsi MFC 1-2 (1-0)

NS 2008. augusztus 10.
Integrál DAC SE – Pécsi MFC 1-2 (1-0)
2008. augusztus 9. Győr, DAC-sporttelep, 350 néző. NB II. Nyugati cs. 1. forduló.

Vezette: Kiss Norbert (Kepe Arnold, Gyürüsi Gábor).
Góllövő: Müller Zs. 39’ ill. Szalai 49’, Lovrencsics 69’.
Sárga lap: Pál Szabolcs 69’ ill. Kulcsár Árpád 90’.

Integrál DAC: Deli – Pásztor (Csikós), Töltősi, Szabadfi, Barics – Lajtos, Ludánszki (Pál), Müller (Fleischhacker), Szűcs – Bali, Laki. Vezetőedző: Lengyel Ferenc.

PMFC: Herbert – Sipos, Szabados, Finta, Kulcsár – Berdó (Wittrédi), Szalai, Fónai (Törtei) – Nagy O., Lovrencsics, Koplárovics (Horváth Zs.). Vezetőedző: Nagy Tamás.

"Az Integrál DAC-nál vendégeskedni nem leányálom, épp ezért nagyon értékes győzelmet aratott a PMFC az első fordulóban. Félidőig nem úgy nézett ki, hogy a pécsiek fognak örülni, a hazaiaknak ugyanis több helyzetük is volt, mégis csak egy szerencsés góllal szereztek vezetést: egy távoli lövésnél megpattant a labda, Herbert tehetetlen volt.
Szünet után azonban nagyon elkapta a fonalat a PMFC, Nagy Tamás csapata agresszíven, sok labdát szerezve, és azokat pontosan megjátszva futballozott. Törteivel stabilabb lett a középpálya, Horváth Zsolt és Lovrencsics Gergő pedig sokszor hozták kellemetlen helyzetbe a házigazda védőit. Szalai és Lovrencsics góljaival fordítottak a piros-feketék, akik ebben az időszakban nagyon sok helyzetet dolgoztak ki." (bama.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése