2008. augusztus 17., vasárnap

2008. augusztus 16. Pécsi MFC - Kozármisleny SE 2-0 (0-0)

Kulcsár Árpád
Pécsi MFC – Kozármisleny SE 2-0 (0-0)
2008. augusztus 16. Pécs, PMFC-st. 2.500 néző. NB II. Nyugati cs. 2. forduló.

Vezette: Pánczél Krisztián (Kovács J. Zoltán, Lak Balázs).
Góllövő: Szalai 69’, Kulcsár 87’ (11-esből).
Sárga lap: Szalai (13.), Berdó (22.), illetve Kanizsai (30.), Molnár (77.), Kutyáncsánin (82.).
Szögletarány: 5-5 (2-2).

PMFC: Herbert – Sipos, Finta, Szabados, Kulcsár – Berdó (Törtei, 77.), Szalai, Lantos, Nagy O. – Lovrencsics (Szabó N. , 67.), Fónai (Koplárovics , 89.). Vezetőedző: Nagy Tamás.

Kozármisleny: Antal – Suba, Dienes, Éles, Tasselmájer – Hergenröder (Laki , 77.), Tóth Z. , Horváth A., Kanizsai (Kutyáncsánin , 63.) – Lauer, Kresz (Molnár, 60.). Vezetőedző: ifj. Mihalecz István.

"Nem lesz ez könnyű, jegyezte meg az egyik drukker a meccs előtt. Igaza lett. Az első félidőben ugyanis azt játszotta a Kozármisleny, amit kell, agresszíven, jól tördelte a PMFC játékát. Igaz, ehhez az is kellett, hogy a pécsiek ne a kellő hőfokon és ritmusban futballozzanak.
Szünet után már azt a Pécset látták a szép számmal kilátogató szurkolók, amely megnyerheti a bajnoki címet. Fónaiék felpörgették a ritmust, gyorsabban és határozottabban játszottak, s rögtön kiderült, ezzel már nem tud lépést tartani a vendégcsapat. Jöttek a hazai helyzetek, s bár Kulcsár kapufájánál még szerencséjük volt a mislenyieknek, ekkor már érezhető volt, hogy a PMFC idővel gólt szerez.
A pécsiek megérdemelték a három pontot, többet tettek a győzelemért, a vendégek erejéből pedig csak a védekezésre futotta." (bama.hu)

MESTERMÉRLEG:

Nagy Tamás: – Ismét lassan, ritmustalanul kezdtünk, aztán a második félidőben már meggyőzően, gólra törően és jól futballoztunk.

Ifj. Mihalecz István: – A Pécs megérdemelten nyerte meg a mérkőzést, mert mi csak 0-1 után kezdtünk el futballozni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése