2001. április 9., hétfő

2001. április 8. Dorogi FC - Pécsi MFC 0-0

Rózh Antal
Dorogi FC - Pécsi MFC 0-0
2001. április 8. Dorog, NB I/B., 10. forduló. 600 néző.

Vezette: Harsányi József (Farkas Gy., Tumó).
Sárga lap: Kasza a 86. percben  illetve Závoda a 62., Szekeres  a 80. percben.
Kiállítva: Závoda (második sárga lap) 70. percben.

Dorog: Dombai - Faragó, Varga L., Kasza, Tóth N. - Bodó, Marczinkó, Takács B., Kiss G. - Süveges, Vígh Sz. (Hollik 76') Edző: Honti József.

PMFC: Herbert - Sipos, Dienes (Csapó 30'), Halász, Kutas - Závoda, Horváth S., Szekeres, Kulcsár (Király 91') - Sitku (Toldi 72'), Horváth Gy. Edző: Róth Antal.

Zuhogó esőben kezdődött és végig esett a mérkőzés folyamán, így nehéz körülmények vártak a két csapat játékosaira. A vendég pécsiek találták fel jobban magukat, mert az első negyedórában egymást követően két szabadrúgásból is veszélyeztették a dorogi kaput. Dombainak bravúrra volt szüksége a hárításukhoz. Ezután ellaposodott a játék, jobbára a játéktér közepén folyt a küzdelem, a kapukra nem jelentettek veszélyt a csatárok. Szünet után a Dorog nagy erővel támadott, de helyzetig nem jutott, csak miután megfogyatkozott a pécsi csapat. Vígh és Kiss azonban a kapusba rúgta a labdát. Az utolsó negyedórában beszorult a vendégcsapat, csak gyors kontráikkal okoztak izgalmat a dorogi kapu előtt, de az eredmény nem változott, igazságos döntetlen született a jó iramú, küzdelmes mérkőzésen. (Dunántúli Napló, 2001. április 9.)

MESTERMÉRLEG:

Honti József: - Az igen nagy küzdelemben próbáltunk kialakítani gólhelyzeteket, ha nehezen sikerült is, azokat kihagytuk, ezért maradt el a győzelmünk.

Róth Antal: - A mérkőzésen voltak pozitív jelek csapatunk részéről, ami biztató a jövőt illetően. Helyzeteink adódtak, de a győztes gól hiányzott belőlünk.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése