2015. október 3., szombat

2015. október 3. Pécsi MFC - Pécsi Vasutas SK 6-0 (1-0)

Pécsi MFC – Pécsi Vasutas SK 6-0 (1-0)

2015. október 3. Pécs, PMFC-stadion. 1.100 néző. Baranya m. I. o. 8. forduló. 
V.: Albert Gábor (Horváth Bálint, Lóga Szabolcs). 
Gól: Hadobás (28. p., 53. p., 67. p.), Fekete M. (85. p.), Takács Á. (89. p.), Kiss P. (90. p.).
Sárga lap: Fekete M. (14. p.), ill. Kőnig (18. p.).

PMFC: Sólyom – Fekete M., Berecki, Erőss, Turi T. – Horvát Gábor (Szabó P., 83. p.), Kiss P., Kónya D. (Kónya K., 81. p.), Schmidt Zs. (Horváth Gergő, 69. p.) – Szentes (Takács Á., 25. p.), Hadobás (Valkovics, 77. p.). Edző: Márton Gábor. 

PVSK: Barna – Somogyi A., Antalovics (Szabó R., 81. p.), Koronics, Mufics – Cvenits, Kása, Kőnig (Majoros, 60. p.), Miltner (Kiss B., 60. p.) – Kiss D. (Varga M., 69. p.), Szabó D. (Kelemen F., 73. p.). Játékos-edző: Turi Zsolt.

bama.hu
"A szombat délutáni mérkőzés előtt fél órával még elég foghíjas volt a lelátó a PMFC stadionjában, az egyik ismerősöm meg is jegyezte, hogy tán mindenkinél elhúzódott a szombati ebéd, mert nagyon finomra sikerült a rántott hús. Aztán a kezdés után egy picivel már öröm volt lenézni a sajtóhelyről, az északi szektorok ugyanis elég rendesen megteltek – voltak ott apró gyerekek, fiatalok, idősebbek, és csinos lányok is.
Bár nem ez volt a legjobb mérkőzés ebben az osztályban, azért akik kijöttek, biztosan nem bánták meg. A mindössze egy gólt hozó első félidő után ugyanis a másodikban elkezdtek potyogni a gólok – gyakorlatilag párhuzamosan a PVSK fáradásával. A Turi Zsolt irányította vendégek egészen a hajráig becsülettel helyt álltak, ám a végére kissé megrogytak, az utolsó pár percben ugyanis három gólt is kaptak, ezzel nőtt nagyra a különbség.
A PMFC-ben külön ki lehet emelni Hadobás Gergőt, aki három góljával győzelmi pályára állította csapatát. Márton Gábor a 77. percben lecserélte a csatárt, aki nagy tapsot kapott a szurkolóktól – abszolút megérdemelte!
A piros-feketék a héten két bajnokit játszottak, a Szigetvár ellen 6-1-re, a PVSK ellen 6-0-ra győztek, vagyis jó hetük volt. A következő fordulóban, jövő vasárnap Bogádon vendégeskednek.
Ezzel átvette a vezetést a tabellán a PMFC." (bama.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése