2014. szeptember 14., vasárnap

2014. szeptember 13. Debreceni VSC-TEVA - Pécsi MFC-MATIAS 0-2 (0-0)

DVSC-TEVA – PMFC-MATIAS 0-2 (0-0)

2014. szeptember 13. NB I. 7. f. Debrecen, 2500 néző.
Vezette: Erdős József (Bozó Z., Becséri G. – Fábián M., Karakó F. – Márkus T.)

Gól: Mohl (55. - büntetőből), Pölöskey (93.)
Sárga lap: Máté (43.), Novakovic (54.), Korhut 69’ ill. Nagy (58.).

DVSC-TEVA: Novakovic – Jovanovic, Morozov (Volas, 76.), Máté, Korhut – Bódi, Varga, Vadnai, Ferenczi (Szakály, 46.) – Kulcsár (Tisza, 63.), Sidibe. Vezetőedző: Kondás Elemér.

PMFC-MATIAS: Poleksic – Nagy, Romic, Balogh, Mohl – Márkvárt (Causic, 93.), Horváth – Kővári, Szatmári (Pölöskey, 70.), Uzoma – Fröhlich (Heffler, 84.). Vezetőedző: Véber György.

"Véber pedig csak mondta, mondta a magáét a mérkőzéssel kapcsolatban: bizakodott, hitt benne, hogy a hat forduló óta nyeretlen csapata majd éppen a bajnok Debrecen otthonában győz először. Abban kétségtelenül egyetértettünk vele, hogy a mai magyar mezőnyben senkitől sem kell megrettenni, de... mégis…
Mondjuk kellett is nyernie a PMFC-nek – mert ha nem jön össze, könnyen lehet, hogy a jövő héten már nem bizakodhat Véber György. Sokan ugyanis tudni vélték, hogy ez az utolsó sansza a vezetőedzőnek, ám ilyesmit a klub részéről senki sem mondott.
forrás: Nemzeti Sport, 2014. szeptember 14.

És most már mindegy is, hogy pengeélen táncolt-e a tréner, vagy sem. A lényeg ugyanis az, hogy a pécsi csapat kifejezetten jól futballozott Debrecenben, öröm volt nézni Szatmáriékat, igaz, a 30. percben majdnem hozzávágtunk egy bögrét a tévéhez, amikor a középpályás nem tudta a kapuba lőni a labdát. De ami késik, nem múlik alapon a második félidőben Mohl Dávid tizenegyesgólja révén vezetést szerzett a PMFC, s ekkor már érezni lehetett, hogy ha a vendégek ugyanolyan fegyelmezetten védekeznek, mint addig, akkor megkaparinthatják a három pontot. A hazaiak ugyanis egyáltalán nem brillíroztak, görcsösen mentek előre, s ennek az lett a vége, hogy nem is nagyon tudtak helyzetbe kerülni. Hátul viszont kinyíltak, kontrázhattak Kőváriék, s ha Pölöskey jobb megoldást választ, tíz perccel a vége előtt minden eldől. De így sem lett baj, mert a hosszabbításban egy pontos Heffler-beadást követően a pécsi csatár bevette Novakovics kapuját, s ezzel bebiztosította csapata sikerét." (bama.hu)


Videoösszefoglaló:


forrás. MTI

Nyilatkozatok (Nemzeti Sport, 2014. szeptember 14.):

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése