2011. június 29., szerda

2011. június 28. Pécsi MFC - GAS Metan Medias 1-4 (0-1)

Pécsi MFC – Gas Metan Medias (román) 1-4 (0-1)
2011. június 28. Kecskemét, 50 néző.  Felkészülési mérkőzés.
Vezette: Eke.

Gól: Todorovics (11-es), az ellenfél góllövői nem ismertek.

PMFC: Dibusz (Sólyom) – Nagy J., Todorovics, Lantos (Petrók), Törtei (Fodor) – Horváth Zs. (Schultz), Szcsepanovics, Pintér, Tóth  Z. (Nagy O.) – Filipovics (Wittrédi), Djalac. Vezetőedző: Mészáros Ferenc.

Mészáros Ferenc: – Ez első félidőben nagy volt a különbség a két csapat között, de a szünet után ez a különbség már nem látszott. Jól szolgálta a felkészülésünket a mérkőzés.

"A román első ligában legutóbb a hetedik helyen végzett csapat ellen a pécsi gólt Todorovics szerezte 11-esből. Dibusz kapus az utolsó percekben egy ütközésnél az arcán megsérült, de szerencsére csak az első pillanatban lehetett aggódni, mert később kiderült, hogy nincs komoly baja. A PMFC a bajnoki rajtra készülőben a második edzőmeccsén két próbajátékost szerepeltetett a kezdőben, két szerb csatárt.
Az újdonsült NB I-es baranyai gárda a héten még két előkészületi meccset játszik, mindkettőt külföldi ellenféllel. Csütörtökön Szlovéniában a Hit Gorica, szombaton Horvátországban a Cibalia lesz az ellenfél. A két nemzetközi találkozó között hazajön Pécsre az együttes." (bama.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése