2009. szeptember 27., vasárnap

2009. szeptember 26. Pécsi MFC - FC Ajka 4-0 (1-0)

PMFC - Ajka (foto: bama.hu)
Pécsi MFC – FC Ajka 4-0 (1-0)
2009. szeptember 26. Pécs, PMFC-st. 1.000 n. NB II. Nyugati cs. 8. forduló.


Vezette: Bölcskei Balázs (Péter Tamás, Hofbauer Roland).
Góllövő: Lovrencsics 14’ 53’ Horváth Zs. 58’ Nagy József 85’.
Sárga lap: Gyánó (36.), ill. Szabó Levente (38., 73.), Mihalecz (59.), Manganelli (60.).
Kiállítva: Stark (61.), ill. Szabó Levente (73.).
Szögletarány: 11-2 (7-2).

PMFC: Hegedüs – Nagy J., Stark, Sütő, Szamosi – Regedei, Lantos, Kecskés, Szabó László (Horváth Zs., sz.) – Lovrencsics (Simonfalvi, 71.), Gyánó (Horváth A ., 66.). Vezetőedző: Botos Antal. 
Ajka: Jánosa – Pothárn, Subicz, Pákai, Horváth Á. – Szabó Levente, Kaj, Bakos (Gaál, 65.), Manganelli, Kovács G. (Pavlitzky, 82.) – Mihalecz P. (Burcsik, 87.). Vezetőedző: Artner Tamás.

"Volt minden, ami egy jó meccshez kell: gólok, büntető, kiállítások. Ezt a mérkőzést nagyon élvezték a pécsi szurkolók, és nem csak azért, mert a hazai csapat négy góllal győzött. Persze elsősorban ennek örültek, a végén nagy tapsot is kapott Botos Antal együttese, de a két kiállítás és a kihagyott büntető is kellőképpen felforrósította a hangulatot. A PMFC simán győzött, jellemző, hogy a vendégeknek a büntetőn kívül egyetlen helyzetük sem akadt." (bama.hu)

MESTERMÉRLEG:

Botos Antal: – Érdekes mérkőzés volt. Az első félidőben mi irányítottunk, több helyzetet is kidolgoztunk, de csak egyet értékesítettünk. A második gólunk után az emberelőnybe kerülő ellenfél büntető rúghatott, ami szerencsére kimaradt. Miután a létszám kiegyenlítődött, már bátran játszhattunk, s ekkor élvezetes mérkőzést láthattak a nézők.

Artner Tamás: – Gratulálok a Pécsnek! Lényegesen jobb csapat nálunk, s az első félidőben jobban is játszott. Ha a tizenegyes bemegy, talán egy ikszre is jók lettünk volna.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése