2009. szeptember 13., vasárnap

2009. szeptember 12. Pécsi MFC - Bp. Honvéd-Magyar Futball Akadémia 2-0 (1-0)

Nemzeti Sport, 2009. szept. 13.
Pécsi MFC – Honvéd - Magyar Futball Akadémia 2-0 (1-0)
2009. szeptember 12. Pécs, PMFC-st. 800 n. NB II. Nyugati cs. 6. forduló.

Vezette: Oláh Gábor (Tóth II. Vencel, Kovács II. Gábor).
Góllövő: Kecskés 43’, Gyánó 71’.
Sárga lap: Berdó (29.), Gyánó (69.), ill. Medgyesi (45.).
Szögletarány: 7-6 (4-3).

PMFC: Hegedüs  – Simonfalvi, Lantos, Sütő, Szamosi – Berdó, Regedei, Kecskés (Horváth A., 81.), Fónai (Cseri, 55.) – Gyánó, Lovrencsics (Horváth Zs., 60.). Vezetőedző: Botos Antal.

Honvéd-MFA: Kunsági – Medgyesi, Sós, Madar, Vasas – Szőllősi (Varga Cs., 63.), Paulo Cesar, Macko (Kóródi, 52.), Fritz – Czár (Tárkányi, 81.), Bajner. Vezetőedző: Török László.

"A gyirmóti vereség után hazai pályán feltétlenül nyernie kellett a PMFC-nek, s ezt a feladatot különösebb probléma nélkül meg is oldotta Botos Antal együttese.
Félreértés ne essék, a Honvéd tehetségei ellen nem volt könnyű dolguk a pécsieknek, az első félidő nagy részében csak szögletek után kerültek helyzetbe, de Kecskés gólja a legjobbkor jött, nyugodtabban mehettek az öltözőbe.
Szünet után is fölényben játszottak a hazaiak, ám sok helyzetet nem tudtak kidolgozni – igaz, ellenfelük gyakorlatilag egyetlen egyet sem. Aztán jött egy újabb Berdó-beadás, s a pécsiek 82-ese máris egy újabb gólpasszt jegyezhetett, miután Gyánó Kunsági kapujába lőtte a labdát. Ezzel a találattal el is dőlt a mérkőzés, ami ugyan nem volt túl izgalmas és színvonalas, de legalább PMFC-győzelemmel ért véget, és most ez volt a legfontosabb." (bama.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése