2007. augusztus 26., vasárnap

2007. augusztus 25. Pécsi MFC-Pécs Pláza - Dunaújváros FC 1-2 (0-1)

Pécsi MFC-Pécs Pláza – Dunaújváros FC 1-2 (0-1)
2007. augusztus 25. Pécs, PMFC-st. 600 n. NB II. Nyugati cs. 3. f.

Vezette: Erdős József (Forgács Attila, Heibl József).
Gól: Lengyel R. 74’ ill. Zeric 8’, Frőhlich R. 49’.
Piros: Nagy István 90’.
Sárga lap. Mile 22’ ill. Facskó 4’, Frőhlich 13’, Zeric 45’, Rubin 55’, Riedl 58’.

Pécs: Sólyom – Gulyás M. (Gulyás G., sz.), Szabados, Mile (Racskó, sz.), Tóth P. – Wittrédi, Kulcsár, Sipos J. (Rompos 60’), Lantos – Bozori, Lengyel. Edző: Kis Károly.



DFC: Szentpéteri – Facskó, Jezdimirovics, Pénzes, Vaskó – Nagy I., Rubin (Lajer 78’), Micskó (Nagy A. 57’), Zeric (Drozdik 58’) – Riedl, Fröhlich R. Edző: Albert Flórián.

"Céltalan ívelgetések, agyonbonyolított szögletrúgások és átadási hibák jellemezték a PMFC-Pécs Plaza játékát, amelyből hiányzott az elképzelés. A győzelmi kényszer minden fordulóban rajta van a pécsi együttesen, ez meg is látszik a teljesítményén.
A dunaújvárosiak azt is megengedhették maguknak, hogy kötényeket osztogassanak. Nem lett volna igazságos, ha a végén Lengyel megmenti az egyik pontot. A végén Sólyom kapus is előre ment egy beívelésnél, hogy a hibáját helyrehozva megpróbáljon egyenlíteni, azonban nem sikerült." (bama.hu)

MESTERMÉRLEG:

Kis Károly: – El kell ismernem, nagyon gyengén játszottunk, a nézők kritikája jogos volt. Sem a játékosaimat, sem magamat nem tudom felmenteni ilyen produkció után.
Ifj. Albert Flórián: – Nagyon nehéz mérkőzés volt, már az első két fordulóban benne volt a csapatunkban a pontszerzés. A Pécs többet birtokolta a labdát, de nagy helyzeteik nem alakultak ki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése